Webshop giver nye muligheder

En webshop er en rigtig god mulighed for at få solgt dine produkter til et større publikum.

Om du leder efter en ny webshop eller ønsker at opgradere din eksisterende webshop, så har vi løsningen til dig. Vi har gode erfaringer, med at hjælpe både nye og eksisterende webshop ejere med at få det mest optimale ud af deres webshop.

Webshop system

Vi benytter nogle af verdens mest brugte opensource shop systemer som f.eks. OpenCart og WooCommerce og har gode erfaringer med at integrere dem med andre systemer.

Ny professionel webshop

Vil du høre om dine muligheder?

Kontakt Claus Ømand og tag snakken om hvad vi kan gøre for dig.

Ring: 23 60 80 65

Start med en webshop der har det hele!

Hvorfor nøjes med mindre?

Webshop design

Din webshop skal være nem at finde rundt i, det skal være let for dine kunder at finde de vare de er interesseret i og kunne ses på lige den platform de besøger din shop med.  Alt det er noget vi kan hjælpe dig med.

Forøg dit salg

Vi sikrer at din webshop er klar til SEO (søgemaskine optimering) og er bygget med et professionel responsive design, så din webshop kan ses på alle mobile enheder. Synlighed er naturligvis vigtigt og derfor sikre vi at din shop kan findes og ses. Desuden giver vi dig mulighed for mersalg via nyhedsbreve, integration til de socialemedier samt de indbyggede salgsfremmende features.

Vedligeholdelse og support

En webshop kræver vedligeholdelse for at fungere optimalt og ofte opdateringer for at vedblive med at være en shop der følger med tiden. Vi tilbyder vores kunder at tegne en support aftale både til vedligeholdelse af  og brug af systemet, samt hostning hvis i vil være sikker på optimal hastighed og sikkerhed.

Din webshop

Vi bruger opensource software som Opencart eller WooCommerce og det betyder at den shop vi bygger til dig, er din helt og holdent. Det giver dig den frihed, at skulle du opleve at vores service ikke lever op til dine forventninger, så har du muligheden for at skifte til en anden partner. Hos os er du ikke bundet af dit valg af webshop, som det ofte er tilfældet hos mange hosted webshop løsninger.