Kan dine kunder ikke se dit site på deres platform så mister du dem.

Så simpelt kan det siges

Vi har allerede opdaget at brugerne har flyttet sig over på andre platforme og vores sites bliver bygget så de er klargjort til internettet i en mobil verden. Derfor bygger vi  vores websites, så de er udformet med responsive design som standard.

Bruger mobil platform 2012

Hvad er responsive design?

Responsive design – når designet skal virke i alle browser typer, størrelser og på alle platforme.

I dag efterspørger flere og flere webløsninger, der er kompatible med alle former for platforme. Designet skal virke både på kontorets store faldskærme, Ipad’s lidt mindre skærm og helt ned til Iphone og de andre smartphones små skærme.

4 grunde til at vælge et responsive design

Dine kunder er allerede på mobilen

Allerede bruger flere mobilen end computeren til at gå online. Det giver jeres virksomhed en helt ny måde at nå og påvirke jeres kunder på.

Mobilsøgningen er eksploderet

Søgninger via mobilen er steget med 400% siden 2010 og stiger forsat! Du skal være klar når dine kunder rammer dit website for at du kan få en del kagen.

Ingen ekstra arbejde

Før var det normalt at man havde et separat mobil website som også krævede vedligeholdelse.  Med responsive design skal du kun arbejde med en løsning.

Det er godt for SEO

Google vægter responsive design når deres algoritme skal beregne hvor vigtigt dit site er i forhold til deres søgemaskine. Derfor er responsive design godt for at kunne blive fundet på google.

Vil du høre om dine muligheder?

Kontakt Claus Ømand og tag snakken om hvad vi kan gøre for dig.

Ring: 23 60 80 65