Få hjælp til at se mulighederne

Markedsføring er en svær disciplin specielt for de virksomheder der ikke har afsat resurserne internt til at overskue det mange udfordringer og muligheder.

Vi hjælper jeres virksomhed med at overkomme udfordringerne og få skabt succes både online og offline.

Ømand – Design og Udvikling har stor erfaring i at kortlægge præcist de tiltag der skal til for at i får den ønskede succes og skabe kontakten til jeres segment. Vi har naturligvis altid jer med ombord så i kan se effekten af jeres investering.

Der er ingen magiske løsninger indenfor markedsføring men vi har snart 10 års erfaring i at hjælpe virksomheder opnå gode resultater.

Når vi skriver design og udvikling så mener vi …

Udvikling

Har du et ønske om at kunne udvide din online løsnings funktioner? Så kontakt os og hør om mulighederne. Vi udvikler primært for platforme bygget i PHP og til apps for både android og ios.

Web design

Et godt design til onlineløsninger handler om at skabe værdi for både dig og din kunde. Din kunde forventer at finde relevant information hurtigt og du ønsker at præsentere dine produkter bedst muligt.  Et godt design giver din virksomhed flere kunder.

Søgemaskine optimering

Med det rigtige fokus på søgemaskineoptimering (SEO) øges muligheden for at få flere relevante besøg ind på hjemmesiden. Søgemaskineoptimering er kort sagt et effektivt værktøj i din virksomheds online markedsføring.

Print og tryksager

Forhåbentligt møder du også dine kunder i virkelighed og her kommer tryksagen på banen. Om det er brochurer, visitkort, brevpapir eller måske en bog der skal til for at fange din kundes opmærksomhed så kan vi hjælpe.

Et udpluk af websites vi har bygget med kærlighed og respekt for faget.

Frederiksbergmuseerne en fællesportal bygget i joomla CMS

Frederiksbergmuseerne en fællesportal bygget i joomla CMS

Excelexperten – responsive design

Excelexperten – responsive design

Cisternerne – Joomla CMS

Cisternerne – Joomla CMS

Tækkemand Bang – joomla CMS og SEO

Tækkemand Bang – joomla CMS og SEO

Vil du høre om dine muligheder?

Kontakt Claus Ømand og tag snakken om hvad vi kan gøre for dig.

Ring: 23 60 80 65