Website design og udvikling

Vi designer og udvikler professionelle hjemmesider i WordPress og Joomla, to af verdens mest brugte og bedste open source cms systemer.

Vi har stor erfaring i give vores kunders visuelle identitet online et markant løft og sikrer at deres hjemmeside har de tekniske elementer i orden.

Kunden i centrum

Ømand – Design og Udvikling har stor erfaring i at kortlægge præcist de tiltag der skal til for at i får den ønskede succes og skabe kontakten til jeres segment. Vi har naturligvis altid jer med ombord så i kan se effekten af jeres investering.

I kan være sikker på at vi fører jer trygt og sikkert gennem hele processen med jeres nye website. Fra de første afklarende spørgsmål om design og ønsket funktionalitet til udvikling, implementering og markedsføring af det endelige website.

Responsive webdesign

Vil du høre om dine muligheder?

Kontakt Claus Ømand og tag snakken om hvad vi kan gøre for dig.

Ring: 23 60 80 65

Gør dit website til en god oplevelse

4 elementer der forbedrer dine kunders oplevelse af din hjemmeside.

Send de rigtige signaler

Dit websites design viser til omverden hvem du er og det er ofte her, folk for det første indtryk af din virksomhed. Derfor er designet en meget central del af vores arbejde med hjemmesider. Indhold og funktionalitet kan være virkelig godt, men hvis designet ikke er på plads mister dine brugere fokus og dit budskab eller produkt kommer ikke ud.

Bliv set på alle platforme

Hvis dit website ikke kan ses på deres  platform, så mister du dem. Så enkelt kan det siges og da over 55% af al trafik i dag kommer fra mobile enheder så er det vigtigt at din hjemmeside er mobil venlig fra starten. Vi bygger dit website i et responsive design så det virker i alle browser typer, størrelser og på alle platforme.

Ingen ventetid

Hastighed på nettet er vigtigt for dine kunders oplevelse af din hjemmeside og selv om de måske har opgraderet deres internet linje, så hjælper det ikke din hjemmeside, hvis der ikke er styr på teknikken. Vi sikrer at din løsning er teknisk optimeret til at kunne loade hurtigt, så dine kunder ikke skal vente og du ikke mister dem.

Hold dig til sagen

Søg for at dine tekster er korte og relevante. Dine kunder vil oftest ikke læse lange tekster på skærmen. Vi anbefaler korte afsnit, adskilt af en overskrift og brug gerne punkt form. Undersøgelser viser at brugere først ser billeder, så overskrifter og hvis du har fanget deres interesse der, resten af teksten.